Κυριακή 27 Οκτωβρίου 2013

Πού είναι η καμηλοπάρδαλη (παράσταση -χορός-αυτοσχεδιασμός)

«Πού είναι η καμηλοπάρδαλη;»
Μια παράσταση αυτοσχεδιασμού για όλη την οικογένεια
Κάπου ανάμεσά μας βρίσκεται η φίλη μας η Καμηλοπάρδαλη. Παρακολουθεί με τα μεγάλα της μάτια. Ο μακρύς της λαιμός φτάνει ψηλά και αλλάζει το χρώμα του ουρανού. Αν μάλιστα καταφέρεις να τη βρεις, κοίταξέ την κατάματα! Τότε αυτή θα χαμηλώσει για να ανέβεις στη ράχη της και θα σε ταξιδέψει σε μέρη μαγικά. Και πίσω από τα λεπτά της πόδια ακολουθούμε τα ίχνη της!
Για δεύτερη χρονιά, μετά την επιτυχία που είχε πέρυσι η αναζήτηση της Καμηλοπάρδαλης και με ανανεωμένη ομάδα, ο Κινητήρας προσκαλεί και φέτος έμπειρους αυτοσχεδιαστές από τους χώρους της μουσικής, του χορού και του σωματικού θεάτρου κι όλοι μαζί δημιουργούν ένα μοναδικό θέαμα για μικρούς και μεγάλους.
Παιδιά και γονείς αποτελούν ενεργό μέρος της παράστασης. ‘Εχουν την ευκαιρία να σηκωθούν, να κινηθούν, να πλησιάσουν τη δράση, να διαλέξουν τι θα παρακολουθήσουν και να επηρεάσουν την εξέλιξη του έργου. Κάθε φορά λοιπόν γεννιέται μια διαφορετική ιστορία. Κι εκεί που ταξιδεύει η φαντασία, το σώμα ενθαρρύνεται να ακολουθήσει.
Συμμετέχουν οι Βίκυ Αδάμου, Ελένη Βαλέντη, Κωστας Γιαξόγλου, Αλέξανδρος Καραδήμος aka TheNewBestNiagara, Θεοδόσης Κώνστας, Άρτεμις Λαμπίρη, Σάνια Στριμπάκου, Δημήτρης Τάσαινας, Μαργαρίτα Τρίκκα
Πότε: Κάθε Σάββατο από 9/11/2013 έως και 21/12/2013 στις 17.30 και 2 χριστουγεννιάτικες παραστάσεις 28/12/2013 και 4/1/2014 στις 11.30
Διάρκεια: 60’
Τιμή εισιτηρίου: 8 ευρώ
Απαραίτητη η τηλεφωνική κράτηση

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου