Τετάρτη 16 Οκτωβρίου 2013

Προσκληση για την παράσταση : 'Η Μυλωνού".

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΓΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΤΙΚΟΥΣ


Με μεγάλη χαρά η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος καλεί τους εκπαιδευτικούς νηπιαγωγείων και πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης με τα παιδιά τους, για να γνωρίσουν τη δουλειά μας!
Από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο και Κυριακή η "Μυλωνού" μας, θα βρίσκεται στον Πολυχώρο Αίτιον, δίπλα στη στάση του Μετρό Ακρόπολη. «η Μυλωνού» Στον Πολυχώρο «Αίτιον» (Τζιραίων 8-10, Μακρυγιάννη, δίπλα στο μετρό Ακρόπολη) 3 ελληνικά λαϊκά παραμύθια με κουκλοθέατρο, παιχνίδι & ζωντανή μουσική από την Ομάδα «Μικρός Νότος» www.mikrosnotos.blogspot.gr YouTube video: http://youtu.be/b3EFH8AUZx4 Σάββατο & Κυριακή, στις 12 το μεσημέρι από το Σάββατο 12 Οκτωβρίου έως και το Σάββατο 30 Νοεμβρίου
απαραιτητη η επιδειξη ταυτοτητας εκπαιδευτικου & η κρατηση θεσης δυο ημερες πριν την παρασταση με email στο mikrosnotos@gmail.com ή στο 6947 421 432. ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΣΑΒΒΑΤΟ 12, 19, 26 Οκτωβρίου, ΣΑΒΒΑΤΟ 2, 16, 23, 30 Νοεμβρίου ΚΥΡΙΑΚΗ 13, 20, 27 Οκτωβρίου & ΚΥΡΙΑΚΗ 10, 17, 24 Νοεμβρίου «Η Μυλωνού» και η θεατρική ομάδα Μικρός Νότος συνεχίζουν και φέτος, για δεύτερη χρονιά, να προσφέρουν γέλιο, χαρά και δημιουργική έμπνευση σε παιδιά (και στους γονείς τους)! Τα Σαββατοκύριακα του φθινοπώρου, από τις 12 Οκτωβρίου μέχρι και τα τέλη Νοεμβρίου, «Η Μυλωνού» στήνει τα σκηνικά της στον ζεστό και φιλόξενο Πολυχώρο «Αίτιον», στην Ακρόπολη, ανάμεσα σε βιβλία και παραμύθια, κοντά σε ανθρώπους που αγαπούν την τέχνη και τον πολιτισμό. «Η Μυλωνού» είναι μία διαδραστική, εκπαιδευτική παράσταση που ξετυλίγει τρία ελληνικά λαϊκά παραμύθια: «Η Μυλωνού» από τη Νάξο, «O κάβουρας και το φίδι» από την Αττική και «Ο λαγός και οι βάτραχοι» από την Κύπρο. Συνδυάζει ζωντανή μουσική από πρωτότυπα μουσικά όργανα, παντομίμα, κουκλοθέατρο, με κούκλες έξυπνα φτιαγμένες από εργαλεία καθημερινής χρήσης, και την ουσιαστική συμμετοχή των παιδιών, με κέφι και πρωτοτυπία. «Η Μυλωνού» απευθύνεται κυρίως σε παιδιά νηπιαγωγείου και δημοτικού.

1 σχόλιο:

  1. Η ΜΥΛΩΝΟΥ συνεχίζεται όλες τις Κυριακές του Νοεμβρίου, στις 12 το μεσημέρι στο Κινητήρας studio (Ερεχθείου 22, Ακρόπολη)
    ΗΜΕΡΟΜΗΝΙΕΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΕΩΝ: ΚΥΡΙΑΚΗ 10, 17, 24 Νοεμβρίου
    ΚΡΑΤΗΣΕΙΣ : 6977 656943

    Δείτε περισσότερα στο: http://www.mikrosnotos.blogspot.gr/

    ΑπάντησηΔιαγραφή